Träningsläger 11+
Är du 11 år eller äldre och sugen på läger? Se då hit! Den 25-26 maj kommer landslagstränare Johan Fransson och håller läger för cyklister i EBMX.
Se info i bifogad fil.
Är du 11 år eller äldre och sugen på läger? Se då hit! Den 25-26 maj kommer landslagstränare Johan Fransson och håller läger för cyklister i EBMX.
Se info i bifogad fil.
Säsongens sista prova flyttas till den 5 oktober kl 18:00. Kom i god tid för att prova ut cykel och hjälm. Välkomna.
Här kommer en inbjudan till årets 4 deltävlingar av våra klubbmästerskap. Läs igenom inbjudan för att ta del av vilka klasser som finns och vad som krävs av dig som cyklist. Anmälan ske via vårt anmälningsformulär som ni hittar här. Om ni behöver avanmäla er, så måste det ske via tavling@ebmx.se, alternativt direkt kontakt till…
Nu drar tävlingssäsongen igång och anmälan till Swecup/Sverigeserien 1 och 2 i Malmö är öppen https://www.swecyclingonline.se/ sista dag för anmälan är den 14 april (sista efteranmälan den 24 april)
Nu har inbjudan för årets deltävling 3 & 4 i SweCup/SverigeSerien kommit ut. Inbjudan från Uppsala/Älvsjö finner ni här och EBMX medlemmar anmäler sig via vårt onlineanmälan här. Anmälan och betalning till Bankgiro 5670-0172 ska vara EBMX tillhanda senast 2/6. Efteranmälan kan göras i egen regi fram till och med 10/6 med dubbel anmälningsavgift, sen…
Inbjudan har kommit till Succé Cup den 9-11 maj i Norge: ”Velkommen!Vi ønsker alle våre BMX-venner velkommen, både helt ferske og mererfarne ryttere, til årets Succé Cup i Østfold. Arrangementet er etsamarbeid mellom de fire klubbene; Aremark BMX, Råde BMX,Moss BMX og Gressvik BMX.” Anmälan görs klubbvis. Du som tänker delta i Succé Cup anmäler…
Det är dags för årsmöte och alla medlemmar hälsas välkomna! Den 21 mars 2024 kl 18:30 kommer vi hålla årsmöte, plats återkommer vi kring. Vid årsmötet ska vi välja tre nya styrelsemedlemmar, se inlägg på medlemssidan på Facebook. Som medlem har du möjlighet att nominera och kandidera till någon post. Som medlem har du också…
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.