Tack till Föreningshjälpen
EBMX har förmånen att ta emot ett bidrag på 15 000 kr från Ica Maxi Ängelholm och Föreningshjälpen. Stort tack!

EBMX har förmånen att ta emot ett bidrag på 15 000 kr från Ica Maxi Ängelholm och Föreningshjälpen. Stort tack!
Här kommer en inbjudan till årets 4 deltävlingar av våra klubbmästerskap. Läs igenom inbjudan för att ta del av vilka klasser som finns och vad som krävs av dig som cyklist. Anmälan ske via vårt anmälningsformulär som ni hittar här. Om ni behöver avanmäla er, så måste det ske via tavling@ebmx.se, alternativt direkt kontakt till…
Året sista deltävling av EBMX klubbmästerskap går den 1 oktober 2022. Läs igenom inbjudan för att ta del av vilka klasser som finns och vad som krävs av dig som cyklist. Anmälan ske via vårt anmälningsformulär som ni hittar här. Om ni behöver avanmäla er, så måste det ske via tavling@ebmx.se, alternativt direkt kontakt till…
Vi kommer cykla ute på våra fina anläggning så länge vädret tillåter oss att göra det. Grön grupp måndagar kl: 17:30 – 19.00 Röd grupp tisdagar kl: 18.00 – 19:30 Svart/Orange grupp kl 19:00 – 20.30 Ledarna kommer lägga upp på vår medlemssida på Facebook om träningspasset sker på Vallen. Finns inget inlägg så sker…
Nu drar tävlingssäsongen igång och anmälan till Swecup/Sverigeserien 1 och 2 i Malmö är öppen https://www.swecyclingonline.se/ sista dag för anmälan är den 14 april (sista efteranmälan den 24 april)
Lördagen den 30/9 kör vi ett klubbmästerskap med start kl:13.00 Då säsongen går mot sitt slut och vi står inför avslutande deltävling i Sverigeserien och Swecup drar vi till med ett spontant och efterlängtat KM. Lite som förr helt enkelt! För mer info se evenemang på Facebook https://fb.me/e/2XowE68HD
Nu är det dags att anmäla sig till vårt tvådagars Summerrace 2022. För information läs vår inbjudan. Anmälan ske via formuläret som ni hittar här. Vi hoppas på stort deltagande från både svenska och utländska klubbar. Varmt välkomna till en fantastisk helg!
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.